«Jo mer man kjenner seg selv, jo mer lærer man å elske hunden» – Tozzi

Hundemana er ikke bare navnet til bedriften vår. Hundemana gjenspeiler vår tilnærming til tjenesten vi utfører. Mana er en av sju regler i den polynesiske Huna filosofien. Mana er livgivende energi som flytter seg fra sjel til sjel, men for oss er det energien som flytter seg mellom oss og hundene. Mana er lykken som må bli dyrket og pleiet for å ikke bli fortapt. For oss er dette essensen av bevisst og positiv grooming. Det er den slags grooming vi praktiserer.

Da vi for sju år siden flyttet til Norge, var det å jobbe med hunder bare en drøm. Etter noen år i hotelljobb, opplæring i groomeryrket og senere i jobb som hundefrisør, går endelig drømmen vår i oppfyllelse. Vi åpner vår egen hundesalong som ikke bare er hundevennlig, men også hundeeiervennlig.

Vi har vært et team i 10 år, både privat og profesjonelt. Vi støtter hverandre i personlig utvikling og skaper Hundemana sammen. Hundemana er et sted hvor vi behandler hunder som venner – det er vår gullregel. Vi passer på at klippinga av hundene foregår på en profesjonell måte og at stemninga rundt er så lite stressende som mulig.

Vårt team

AGA

Jeg har vært groomer siden 2016. Utdanningen min har jeg fått på mange kurs i Polen. Kunnskapene mine har jeg utviklet videre mens jeg jobbet i flere år på en hundesalong i Norge. Det var en spennende tid for meg. Jeg har samlet erfaring i pelspleie, klipping og trimming av mange forskjellige hunderaser. Å arbeide med hunder har blitt min lidenskap og en livsstil som har ført til åpningen av min egen salong.

Pudler har fått en spesiell plass i hjertet mitt og i 2020 har familien vår fått et nytt medlem – en sølv standardpuddel tispe. Hun er min inspirasjon og min måte å utvikle kunnskapene mine på. Hun viser meg rundt i hundeverden og jeg synes at hun er den beste guiden.

MAREK

Massasje, å bruke berøring for å redusere stress, har vært lidenskapen min i flere år. Da dyr dukket opp i livet mitt, bestemte jeg meg for å gjøre et groomerkurs. Det viste seg at relaksasjonsteknikker som funker hos mennesker også kan anvendes hos dyr.

Det neste kurset i «awarness grooming» med elementer av TTouch-teknikken (mer) og seminaret «hunder og deres problemer i hundesalongen – en case-studie” har forsikret meg i at det er en vakker, men samtidig krevende jobb. Jeg synes at hver hund er annerledes. Jeg må være veldig oppmerksom og fleksibel for å ikke falle i rutinefella.

Hvis du har spørsmål eller trenger råd, skriv til oss

Våre sertifikater, priser og utmerkelser

Profesjonell dyrepleie

Dyreeiere stoler på oss til å ivareta behovene til deres elskede følgesvenner.
Vi er spesialister som bryr oss om å tilby tjenester av høyeste kvalitet og sørge for passende omsorg for dyrene som er betrodd oss.