Tur og avslapping – vi anbefaler at dere bruker litt tid med kjæledyret deres før dere trer inn i salongen vår. Tar hunden på en ordentlig tur, men ta ikke opp aktiviteter som stimulerer hunden som f.eks. å kaste ball, tautrekking eller løping. En rolig tur med mulighet for snufsing på forskjellige spennende ting er imidlertid bra. Hunden blir avslappet i løpet av turen. La hunden tisse og bæsje slik at de ikke gjør det hvis de blir stresset under timen f.eks. i badekaret eller på groomerbordet rett etter at den er ferdigklippet.

Mat hunden senest to timer før timen. For det første kan hunden kaste opp hvis den blir stresset. For det andre er det lettere å gjøre hunden avslappet, interessert i noe eller belønne den med godbiter hvis hunden ikke er altfor mett. Godbiter vekker gode assosiasjoner og dette er noe som er viktig, både for oss og for hundeieren. Gode assosiasjoner hjelper å bygge et fantastisk bånd mellom hunden og groomeren.traditionrolex.com

Informer oss om sykdom, allergier og ting dyret ditt er redd for. Hvis hunden din har epilepsi, har matallergier eller dermatologiske allergier, har problemer med ledd eller blir fort nervøs er det nødvendig å informere oss på forhånd. Om vi vet det på forhånd, kan vi forberede oss på en personlig tilnærming til hunden din og sørge for at hunden får en trygg time hos oss.